Embutidos Solà

Des de 1814 trobem referències dels embotits de Can Solà, casa que antigament fou coneguda i reconeguda per l'elaboració d'excel•lents embotits, avui amb més d'un segle de tradició i com empresa pionera en aconseguir la denominació geogràfica de qualitat "Llonganissa de Vic" Embotits Solà elabora els seus productes seguint les fórmules ancestrals dels mestres xarcuters de Vic, ciutat que per la seva estratègica situació mediambiental destaca per la seva excel•lent elaboració d'embotits, mereixedors de fama i prestigi a nivell nacional i internacional.

La principal base de competitivitat d'Embotits Solà és el seu equip humà. La seva motivació i satisfacció son objecte d'atenció constant per part de l'empresa. Per això ens preocupem de la seva formació, el seu desenvolupament professional i de la seva seguretat, emfatitzem la seva responsabilitat individual, lideratge y compromís de auto aprenentatge permanent perquè estem plenament convençuts de que en la qualitat hi ha l'èxit i per això el nostre objectiu continua essent, dia a dia, oferir la màxima qualitat, regularitat i servei a tots els nostres clients.

GARANTIA DE QUALITAT
Fidels als nostres principis de autoexigència Embotits Solà ha aplicat al llarg dels anys uns principis bàsics de qualitat:
  • Rigurós control de la procedència de les carns
  • Un Nivell màxim de higiene de personal i instal•lacions
Desde finals de 2007 Embotits Solà compte amb un laboratori microbiològic intern propi, el qual esta inscrit a:
  • Registre del Departament de salut pública de la Generalitat de Catalunya nº R7-220-08 per a anàlisis microbiològics
  • Registre de Laboratoris Agroalimentaris de Catalunya per el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya nº 221
  • Circuit "Ensayos de Aptitud INTER2000" programa Intercomparacions (segons protocol IUPAC, ISO i AOAC)
Un dels èxits dels nostres productes es que disposen de una soca de fong pròpia cultivada a les nostres pròpies instal•lacions. Aquesta soca meticulosament sel•leccionada proporciona als nostres embotits unes qualitats organolèptiques pròpies.

INSTAL·LACIONS
Actualment l'empresa compte amb una superfície aproximada de 3700m2 distribuïts en dues plantes i que ens permet una capacitat d'assecatge de uns 2.8 milions de Kg anuals. Les ganes per a oferir la millor qualitat en els nostres productes i la confiança que dia a dia dipositen en nosaltres els nostres clients ens han portat a realitzar un gran projecte d'ampliació i millora de les nostres instal•lacions ubicades a Gurb que junt a un projecte ja començat de un nou centre de filetejat (Llescats) amb els últims mètodes tecnològics del moment i amb una plantilla altament qualificada, estem aconseguint que la nostra aposta pel futur sigui ja un llarg camí del present.

COPYRIGHT © EMBOTITS SOLÀ S.A.